Funktioner

Creo Video Manager är en omfattande online-plattform som möjliggör hantering och publicering av all er multimedia (video, stillbilder, dokument, etc.) på ett och samma ställe. Plattformen är nätbaserad, användarvänlig och erbjuder ett brett spektrum av funktionalitet som hjälper till att så snabbt och effektivt som möjligt nå era olika målgrupper – var som helst i världen.

Översikt

Ett bibliotek

All er multimedia samlas i ett bibliotek. Administratörsrättigheter ger befogenhet att ladda upp, sortera, lägga till beskrivningar, undertexter samt annan relaterad information. Ni kan även skapa ett obegränsat antal ytterligare administratörs- eller användarkonton med specifika befogenheter.

Ert val av spelare

Från biblioteket kan ni publicera multimedia i era spelare och arkiv. Creo Video Manager ger er närmast oändliga valmöjligheter av skräddarsydda spelare, byggda med exakt den funktionalitet ni behöver.

Skräddarsydd design

Vi kan designa era individuella spelare och arkiv så att de exakt matchar era specifikationer eller bolagets identitet. Designen kan integreras fullt ut på ert företags webbsida eller endast göras för ett specifikt projekt.

Er egen domän

Creo Video Manager erbjuder inte bara valmöjligheter vad det gäller skräddarsydda spelare – ni får även en egen domän för var och en av dem!

Enkel uppladdning

och automatisk kodning

Creo Video Manager stödjer ett brett utbud av videoformat som kan laddas upp och automatiskt kodas till högsta möjliga kvalitet, allt med ett enda musklick.

 

Live & on demand streaming

Kommunicera med er målgrupp i realtid på en mängd olika sätt. Era webbsändningar skräddarsys med funktionalitet och design utifrån just era behov och specifikationer. Med bildstöd, t ex power points, pdf:er eller utan, med interaktivitet i form av kommentarer, Q&A och Twitter-flöden. Alla era livesändningar kan så klart visas on demand i er spelare.

Statistik

Statistiklösningen i Creo Video Manager är kopplad till Google Analytics och erbjuder en full analys av allt innehåll. Ni kan bland annat se hur många tittare en enskild film haft, varifrån tittarna kommer och hur de hittat till er spelare och film.

Distribution

Vi streamar ert innehåll via en global CDN, till både datorer och mobila enheter. Detta betyder att ni kan nå vem som helst i världen på i princip vilken enhet som helst.

Social media & interaktivitet

Sprid ert budskap ännu bättre genom att lägga till interaktivitet. Låt era användare gilla innehållet genom Facebook, samt betygsätta eller kommentera det. Erbjud dem att dela länken till er video eller skicka den till sina vänner.

Behörighetskontroll

Kontrollera vem som tittar på ert material genom att begränsa tillgängligheten till en eller flera fördefinierade IP-adresser, använda lösenord eller dedikerade medlemskonton med registrering.

Integration

Integrera Creo Video Manager fullt ut i era existerande system genom att använda vårt API. Hämta information om t ex spellistor och filmer, tumnaglar eller information om den senast publicerade filmen, t ex för inbäddning på er egen sajt eller intranät.

Personlig support

På Creo är vi alltid beredda att hjälpa till. Personlig support finns tillgängligt dagtid via telefon och e-post. Totalt 2 timmars support per vecka för samtliga era Creo Video Manager-administratörer är inkluderat i er licens.

Kontaktinformation
Creo Media Group AB
Hälsingegatan 43
113 31 Stockholm
info@creo.se
08 617 29 00
Sociala medier och information
Creo Media Group AB är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom rörlig digital media. Vi arbetar med strategisk rådgivning, produktion av tv och digital rörlig media och skräddarsydda distributionslösningar åt svenska och internationella företag och organisationer.