Creo Video Manager

Förr eller senare kommer ditt företag att behöva en plattform för er rörliga media: ett arkiv som samlar filmer och filer och gör materialet sökbart, åtkomligt online och samtidigt säkert lagrat. En spelare som blir er tv-kanal. Ett format för era multimediala pressmeddelanden och filmade presentationer samt möjlighet att snabbt sätta upp en kvalitativ direktsändning. Allt detta och mer erbjuds i Creo Video Manager.

Nyckeln till mediadistribution på nätet och mobilt är att skräddarsy er kommunikation så att den passar målgruppen. Creo Video Manager ger tillgång till en lätthanterlig, omfattande och automatiserad online-plattform som möjliggör en obegränsad mängd skräddarsydda spelare och arkiv för att kommunicera ert budskap globalt.

Vi på Creo tror att det är helhetslösningen för er kommunikation som är viktigast så vi hjälper er hela vägen från strategi till produktion och distribution av ert budskap.

Titta närmare på Creo Video Manager
Kontaktinformation
Creo Media Group AB
Hälsingegatan 43
113 31 Stockholm
info@creo.se
08 617 29 00
Sociala medier och information
Creo Media Group AB är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom rörlig digital media. Vi arbetar med strategisk rådgivning, produktion av tv och digital rörlig media och skräddarsydda distributionslösningar åt svenska och internationella företag och organisationer.