Teknisk projektledare inom webcast: vikariat

Trött på att jobba mycket kvällar och helger? Sugen på att tillhöra ett litet, kvalificerat gäng i ett växande bolag?

Creo producerar över 150 livesändningar årligen: allt från enkla produktioner med en kamera och ett fåtal tittare till flerkamerasändningar för multinationella företag med en global publik.

Vi söker nu en duktig teknisk projektledare som kan hjälpa oss att driva, utveckla och genomföra våra produktioner tillsammans med vårt mycket erfarna team. Vi erbjuder ett vikariat på 12 månader under tiden vår ordinarie projektledare är mammaledig. Eftersom efterfrågan på våra tjänster inom det här området växer ser vi goda möjligheter till en tillsvidareanställning därefter. Start i augusti.

Till arbetsuppgifterna som teknisk projektledare inom webcast hör bl.a. att:

  • Planera och projektleda Creos webcasts tillsammans med våra exekutiva producenter och kunder.
  • Boka resurser, personal och teknik. Leverera statistik.
  • Bemanna en av rollerna ute på live-sändningar och inspelningar som t.ex. producent, webbproducent eller projektledare.
  • Bistå teknikchefen med att utveckla teknikavdelningen med processer, rutiner, kvalitetssäkring etc. Detta kan även omfatta hjälp med IT-struktur, kommunikation med våra systerbolag, etc.

Erfarenhet och profil:

  • Teknisk profil med projektledarbakgrund. Relevant utbildning inom området.
  • Erfarenhet av webcasts och event med bred förståelse för tekniska lösningar inom webb- och eventteknik.
  • Jobbat i nära kontakt med kunder och beställare. Du måste kunna utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Som projektledare är du social, flexibel, noggrann och måldriven. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att driva kommunikation mellan kunder, externa leverantörer och Creos interna avdelningar. Du är en självgående problemlösare som tar egna initiativ.

Placering på vårt kontor på Hälsingegatan i Stockholm. Arbetet utförs oftast i Stockholm, men ibland även på andra platser i Sverige och utomlands. Fast lön enligt överenskommelse. Creo har kollektivavtal.

Maila din ansökan till jobb@creo.se

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi har 40 anställda och omsätter 50+ MSEK. Creo är en del av H&H Group, http://www.halvarssongroup.com, som i dag består av tolv byråer med totalt 400 medarbetare: Bysted, Comprend, Consilio, Creo Media Group, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Intellecta Corporate, Involve, Jung, Springtime och Tomorrow. Läs mer om oss på www.creo.se.