Creo söker system/webbutvecklare

Nu behöver vi förstärka vårt digitala team med en vass system/webbutvecklare. Vi kan erbjuda en spännande arbetsplats där du får stora möjligheter att påverka slutresultatet och där du får arbeta med några av Sveriges största bolag.

Som en del av Creo’s digitala team kommer du få arbeta i ett kompetent gäng bestående av sex personer med olika spetskunskap. VI kan erbjuda dig ett riktigt spännande arbete där du kommer arbeta med videoapplikationer och lösningar för digital distribution. Men framför allt kommer du arbeta med vår videoplattform Creo Video Manager. En riktigt spännande plattform som ständigt utvecklas med ny funktionalitet och möjligheter. Dina arbetsuppgifter är varierande och du har själv möjlighet att påverka din vardag och ansvara för din egen roll.

Vi ser gärna att du är en driven och positiv person som älskar utmaningar och alltid strävar efter att utvecklas i din roll. Du bör kunna kommunicera väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du bör ha mycket bra kunskap inom: PHP, JavaScript, Versionshantering (GIT), MySQL/Aurora, HTML5

Du har tidigare arbetat med: Amazon Web Services (AWS), High availability/scalability systems, REST APIs, ActionScript, Apache

Det är bra om du tidigare arbetat med: Moderna ramverk i JavaScript, exempelvis vue.js, Laravel/Lumen, Prestanda och optimeringsverktyg som exempelvis New Relic

Creo är med tjugoåtta medarbetare Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom rörlig digital media. Företaget är baserat i Stockholm, med producenter, projektledare, fotografer, redigerare, tekniker och webbutvecklare, alla med många år i yrket. Vi är medlem i arbetsgivarorganisationen Medieföretagen inom Almega och har som ett av få företag i branschen kollektivavtal.

Creo är en del av H&H Group, http://www.halvarssongroup.com, som består av 12 byråer med totalt 370 medarbetare: Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Springtime, Involve, Jung, Intellecta Corporate, Hilanders, Tomorrow, UnReel, Consilio, Bysted och Creo.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Rekryteringsarbetet sker löpande.
Skicka in din ansökan med CV och gärna ett löneanspråk till:

Andreas Lindqvist, digitalchef
andreas.lindqvist@creo.se

Läs mer om oss på creo.se