Lösningar.

Skapa den bästa upplevelsen för dina användare

Nyckeln till lyckad mediedistribution är att skräddarsy kommunikationen så att den passar målgruppen. Fängsla och engagera din publik med filmer som låter dig berätta din historia. På Creo kan hjälper vi dig med innehållsproduktion.

Nyfiken på hur ditt företag kan använda sig av Creo Video Manager?

Internkommunikation

Plattformen kan anpassas efter just dina behov gällande säkerhetskrav och förutsättningar som finns internt hos dig. Du kan dessutom använda plattformen i hela organisationen, och använda flera kanaler under samma bibliotek. Så att alla kan dela på innehållet.

Effektivisera processer, dela kunskap och för samman människor med video som engagerar dina medarbetare. Medarbetare som sitter i samma hus, eller på andra sidan jorden. Lättanvända videogallerier för att förenkla kunskapsutbyte och sprida viktig information. Med hjälp av statistik kan du analysera vad som fungerar och vad som behöver justeras. Använd vårt API för att integrera i befintliga verktyg och system.

Du kan använda plattformen för interna videokanaler, arkiv, bädda in enskilda filmer i artiklar och andra sidor, skapa integration med direktsändningar, uppladdningsfunktion för medarbetare eller lösningar för dina interna appar och verktyg.

Externkommunikation

Att kommunicera med rörlig bild är idag en förutsättning för att effektivt sprida sitt budskap. Relevant innehåll som berättas på ett intressant sätt är viktigt, men inte allt. Nyckeln till lyckad mediedistribution är att skräddarsy kommunikationen så att den passar målgruppen. Fängsla och engagera din publik med filmer som låter dig berätta din historia. Creo kan också hjälpa dig med innehållsproduktion.

Creo Video Manager ger tillgång till en lätthanterlig, omfattande och automatiserad plattform som möjliggör en obegränsad mängd skräddarsydda spelare och arkiv för att kommunicera ert budskap globalt. Använd vårt API för att integrera i befintliga verktyg och system.

Använd plattformen för videokanaler, pressrum för mediefiler. Bädda in enskilda filmer i artiklar och andra sidor, direktsändningar med interaktion för användarna. Se till att skapa dom bästa förutsättningarna för att ditt budskap når ut.

Investor relations

Creo har länge arbetat med investor relations och vi kan hjälper dig med att skapa snygga, lättanvända sidor för dig att dela med dig av dina presentationer och information. Men också för investerare att kunna ställa frågor direkt till dig under presentationen.

Vi kan skapa sidor som kan användas på olika sätt. Till exempel helt fristående sidor, inbäddningsbara sidor eller inbäddningsbara filmer och direktsändningar. Eller varför inte alla varianter så att du effektivt kan sprida ditt budskap?

Du kan använda plattformen för att direktsända kvartalsrapporter, kapitalmarknadsdagar eller ett pressrum med filmer, direktsändningar, nedladdningsbara rapporter och fotografier.

Direktsändningar

Direktsänd allt från interna intervjuer, konferenser till produktlanseringar och modevisningar. Direktsändningar ökar tittarens engagemang, och med Creo Video Manager skapar du förutsättningar för interaktion mellan dig och tittarna. Fånga tittarens intresse innan, under och efter sändningen med skräddarsydda sidor. Vi erbjuder en lösning och teknik som alltid fungerar, överallt!

Addera synkroniserat bildstöd som gör det möjligt för tittaren att ta del av all information, vart dom än befinner sig.

HR

Video är ett effektivt att kommunicera med medarbetarna. Rekryteringssyfte, kompetensutveckling och intern information. Med Creo Video Manager kan du skapa digitala utbildningar i form av webbaserade presentationer, videoquiz för att lyfta interna frågor och andra typer interaktion för att ta del av medarbetarnas tankar och funderingar.