Produkter.

Skapa den bästa upplevelsen för dina användare

Creo Video Manager är en motor som kan driva en mängd olika produkter, bara fantasin sätter gränsen. Vi tar dagligen fram nya lösningar utifrån våra kunders behov. Nedan presenterar vi några produkter du kan använda Creo Video Manager för. Om du har funderingar, planer och tankar på någon lösning ni har behov av, kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa er vidare.

Nyfiken på hur ditt företag kan använda sig av Creo Video Manager?

Videokanal

Skapa en egen videokanal som kan bäddas in på en befintlig sajt eller ligga som en helt egen. Kategorisera filmerna, lista dom mest populära, eller skapa möjlighet för kommentarer och spridning till sociala medier. Möjligheterna är många och du kan också från denna kanal bädda in enskilda filmer i till exempel artiklar. Kanalen byggs helt enligt dina önskemål och förutsättningar. Med hjälp av Creo Video Manager kan du själv hantera allt innehåll i kanalen. Det går att bygga mindre inbäddningsbara kanaler med ett fåtal filmer till mer avancerade och omfattande kanaler.

Direktsändning

Skapa direktsändningsmallar där man tar del av en direktsändning, med till exempel ett synkroniserat bildstöd, möjlighet att ställa frågor och ladda ner relaterat material. Sidan kan återanvändas till flera direktsändningar där man för respektive sändning ändrar innehållet. Samma sida används också för att visa den inspelade versionen av direktsändningen. Du kan också använda direktsändningar i kombination med våra andra produkter som en videokanal och mediearkiv, samt bädda in direktsändningen på andra sidor och sociala medier.

Mediearkiv

Genom att skapa ett arkiv kan du göra dina mediefiler lättillgängliga för till exempel dina medarbetare eller press. Kategorisera och tagga innehållet för att göra det sökbart och delningsbart med andra. Skapa olika nivåer av användare som kan logga in för att få åtkomst till olika material. Detta kan enkelt styras direkt från Creo Video Manager. Arkivet kan bäddas in på en befintlig sajt eller ligga som en helt egen.

Intern kanal

Creo Video Manager är ett utmärkt verktyg att använda för interna kommunikationskanaler. En av plattformens fördelar är att den går att anpassa för många olika interna miljöer och säkerhetskrav. Den interna kanalen kan till exempel vara en videokanal eller direktsändningsmall, men anpassas till den miljö den används i.

Quiz

Med Creo Video Manager kan du skapa en quiz, med video- och bildfrågor, och olika typer av svarsalternativ. Quizzet fungerar lika bra på alla typer av enheter och skärmar. Användarregistrering kan kopplas på så att statistik kan föras hur användarna har svarat på respektive fråga. En quiz är lämplig att använda för till exempel interna utbildningar.

Inbäddningsfunktion

Använd Creo Video Manager för inbäddning av filmer på andra sidor och webbplatser. Ingen ytterligare webbplats behöver vara kopplad till plattformen, men du kan ändå ta del av styrkorna i Creo Video Manager.