Funktioner.

Skapa den bästa upplevelsen för dina användare

Creo Video Manager är en molnbaserad videoplattform som kan hantera stora mängder data och trafik. Miljön skalas automatiskt upp vid behov för att hantera många samtidiga besökare och distribuerar innehållet till alla delar av världen via Amazon CloudFront. Administrationsverktyget är webbaserat och lättillgänglig

Nyfiken på hur ditt företag kan använda sig av Creo Video Manager?

Statistik

Creo Video Manager levererar generell statistik över t.ex. antal besökare och geografiska uppgifter, men även videorelaterad statistik; hur många som har tittat på en viss film, hur länge och på vilken sida. Med statistikverktyget kan ni analysera och optimera era publikationer. Utöver den statistik som Creo Video Manager erbjuder kan vi också koppla på Google Analytics för att ta del av deras verktyg.

API & integration

Med två olika API:er, ett med läsrättigheter för att hämta, visa och söka innehåll som enkelt kan integreras på en egen sajt, samt ett med skrivrättigheter som gör det möjligt att skapa egna applikationer för till exempel att ladda upp filmer och redigera metadata. Det är enkelt att bygga in funktioner i dina befintliga CMS-system eller andra verktyg för att smidigt hantera dina mediafiler.

Profilering

Vi utformar spelaren baserat på er grafiska profil och tar fram ikoner, kontroller och funktioner. Att lägga till en start- eller slutvinjett till dina filmer är enkelt i Creo Video Manager och behöver inte redigeras in i originalfilmerna som laddas upp. Det går även smidigt att lägga till både namnskyltar och ett vattenmärke i videospelaren med företagets logotyp.

Alla skärmar och enheter

Med hjälp av HTML5 och responsiv programmering fungerar det precis lika bra på alla skärmar och enheter. Vi kan även specialanpassa programmering och kodning av filmer för specifika behov i till exempel intranät och mobila applikationer. Äldre webbläsare som inte kan hantera HTML5 får automatiskt en Flash-baserad videospelare. Så du kan vara trygg med att Creo Video Manager alltid levererar rätt förutsättningar för användaren.

Säkerhet

All kommunikation sker över säkra anslutningar. Lösenord och information är krypterad i databaser. Du kan också låsa den information som publicerats på olika sätt, exempelvis via lösenord och användarregistrering - som kan kopplas till specifika användare. IP-skydda ditt material, ett skydd som inte enbart säkrar upp webbsidor, utan också skyddar alla filer och filmer.

Support

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service, därför ingår personlig support i Creo Video Manager. Vi svarar så snabbt vi kan på mail och i telefon och jobbar hårt för att lösa eventuella problem som kan uppstå på bästa och snabbaste sätt. Vi assisterar också med att reda ut problem som kan uppkomma mellan interna nätverk och Creo Video Manager. Vid behov kommer vi ut till er och assisterar med att utreda saken på plats.