Digitalt

All digital kommunikation har olika behov av inramning och presentation. Oavsett om ert material ska lagras i vår plattform Creo Video Manager eller kommer från annan källa så kan vi erbjuda skräddarsydda digitala lösningar för era budskap.

Creo Video Manager

Förr eller senare kommer ditt företag att behöva en plattform för er rörliga media: ett arkiv som samlar filmer, foton och filer och gör materialet sökbart, åtkomligt online och samtidigt säkert lagrat. En spelare som blir er tv-kanal. En portal som serverar besökaren såväl video som högupplösta bilder och filer för nedladdning. Ett verktyg för att snabbt och lätt sätta upp en direktsändning. Allt detta och mer erbjuds i Creo Video Manager.

Webbproduktion

All digital kommunikation har olika behov av inramning och presentation. Vi erbjuder skräddarsydda webblösningar för att ni ska få den design och funktionalitet som behövs för att få fram ditt budskap, oavsett om ditt material lagras i vår plattform Creo Video Manager, eller i annan källa.

App-produktion

'Mobile first' och 'Second screen' är inte längre teoretiska begrepp utan en högst påtaglig verklighet. I många fall kan det vara lättare att nå din publik via en mobil kanal.

Direktsändningar

Creos medarbetare har producerat direktsändningar sedan slutet av 90-talet. Många av tillhör pionjärerna inom området. Vi har som enda nordiska produktionsbolag gjort flera direktsändningar från rymdstationen ISS. Vi genomför över 100 sändningar per år: presskonferenser, kvartalsrapporter, årsstämmor, kapitalmarknadsdagar, events, lanseringar, kommunikation till medarbetare, studioprogram. Vi sänder via vår en egen plattform Creo Video Manager.

Startsidan