Om Creo Media Group AB

Creo Media Group AB är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media och arbetar med tre varumärken.

Creo: huvudsakligen inriktat mot B2B och internkommunikation. creo.se
Creo Digital: digital utveckling främst baserad på vår videoplattform Creo Video Manager. creovideomanager.se
Unreel: en byrå som arbetar med marknadskommunikation med stort fokus på rörliga medier: strategi, koncept, produktion. unreel.se

Gruppen omsätter ca 50 MSEK (2017) och arbetar med ett sjuttiotal kunder. Bland dessa finns Adlibris, Anticimex, Assa Abloy, Brummer & Partners, Dometic, Elekta, Eli Lilly, Ellevio, Holmen, ICA, Karolinska Institutet, NCC, Oriflame, PostNord, Rikshem, Saab Group, Sandvik, Sanofi, SAS, SCA, Scania, SIWI, SJ, Sobi, TV4, Vattenfall, Wallenius Marine. Vidare har vi skapat större kampanjer till varumärken som Storytel, Izettle och Happy Socks.

Creo Media Group AB är en del av H&H Group, www.halvarssongroup.com, som består av sjuttton byråer med totalt närmare 400 medarbetare: Berntzon & Bylund, Bysted, Comprend, Consilio International, Creo Media Group, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Intellecta Corporate, Involve, Jung, Mindmakers, Savvy, Social Minds, Springtime, Tomorrow och Wonderland.

Vi tar ansvar för hela processen från strategi och rådgivning kring innehåll och teknik till produktion och distribution - till alla skärmar.

  • Kvalificerad hantering av medierelationer, mediestrategier och kameraträning.
  • Utveckling och drift av företags-tv-kanaler..
  • Produktion av filmer, nyhetsreportage, intervjuer, reklamfilmer och direktsändningar.
  • Avancerad plattform för distribution av video, Creo Video Manager, samt utveckling av webbprojekt.

Creo Media Group är baserat i Stockholm, med omkring 40 tillsvidareanställda och ett stort nätverk med frilansare: exekutiva producenter, producenter, projektledare, fotografer, redigerare, tekniker och webbutvecklare, alla med många år i yrket. Vi har all teknik inhouse.

Det som främst skiljer oss från våra konkurrenter är vår erfarenhet, kompetens och storlek, som gör att vi kan ta alla typer av uppdrag med högsta kvalitet.

Vår mission är att våra kunder ska känna att vi ger dem bästa tänkbara hjälp hela vägen från idé till produktion och distribution.

Vi är medlem i arbetsgivarorganisationen Medieföretagen inom Almega och har kollektivavtal.

Tillbaka till startsidan

Om Creo

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi omsätter 40 MSEK, har 25+ tillsvidareanställda och ett stort nätverk med frilansare.

Creo är en del av H&H Group, http://www.halvarssongroup.com, som består av sex byråer med totalt 250 medarbetare: Hallvarsson och Halvarsson, Comprend, Springtime, Involve, Jung och Creo. Tillsammans erbjuder vi resurser och inspiration för de främsta experterna, kreatörerna och de bästa talangerna i vår bransch. Storlek ger kraft att kombinera bredd och djup med intellektuell och kreativ mångfald.

Creo arbetar med svenska och internationella företag, myndigheter och organisationer och tar ansvar för hela processen från strategi och rådgivning kring innehåll och teknik till produktion och distribution - till alla skärmar.

  • Vi erbjuder kvalificerad hantering av medierelationer, mediestrategier och kameraträning.
  • Vi utvecklar och driver företags-tv-kanaler.
  • Vi producerar filmer, nyhetsreportage, intervjuer och direktsändningar.
  • Vi erbjuder en avancerad plattform för distribution av video, Creo Video Manager, samt utveckling av webbprojekt och appar.

Företaget är baserat i Stockholm, med exekutiva producenter, producenter, projektledare, fotografer, redigerare, tekniker och webbutvecklare, alla med många år i yrket. Det som främst skiljer oss från våra konkurrenter är vår erfarenhet, kompetens och storlek, som gör att vi kan ta alla typer av uppdrag med högsta kvalitet. Vi är medlem i arbetsgivarorganisationen Medieföretagen inom Almega och har kollektivavtal.

Vår mission är att våra kunder ska känna att vi ger dem bästa tänkbara hjälp hela vägen från idé till produktion och distribution.

Vår vision är att skapa hållbar kommunikation som gör skillnad.

Våra kärnvärden är:

Kreativitet. Förutsättningarna för innehåll och teknik utvecklas snabbt i vår bransch. Vi arbetar nära våra kunder och ser vilka behov och möjligheter som uppstår. Med vår nyfikenhet och kreativitet skapar vi nya produkter och tjänster.

Engagemang. Vi svarar direkt. Vi agerar direkt. Vi lägger ner vår själ och våra hjärtan i vår strävan att ge det bästa till våra kunder.

Kompetens. Vi har mycket stor erfarenhet av vårt yrke.

Tillbaka till startsidan