Streamingtekniker

Creo, Sveriges ledande byrå specialiserad på rörlig media, söker en erfaren streamingtekniker för tillsvidareanställning. Vi producerar över hundrafemtio direktsändningar varje år: allt från enkla produktioner med en kamera och ett fåtal tittare till flerkamerasändningar för multinationella företag med en global publik. Vi söker nu en duktig streamingtekniker som kan hjälpa oss att genomföra våra produktioner tillsammans med vårt mycket erfarna team.

Du har relevant teknisk utbildning och flera års erfarenhet av videostreaming och livesändningar på nätet. Du behärskar livesändning i olika plattformar, så som Youtube, Facebook m.fl. Du behärskar livesändningsverktyg så som Wirecast, OBS och liknande. Har god webb/datorvana med kunskaper inom ljudteknik och troligen även redigering, foto, bildproduktion. Du är smidig, lyhörd, noggrann, och inte rädd för att hugga i. Du är självgående och tar egna initiativ. Du är van att arbeta mot kund. Vi sänder oftast genom vår egenutvecklade videoplattform Creo Video Manager.

Rollen omfattar:
• Streamingtekniker på fält
• Teknisk support inom området både internt och mot kund
• Övrigt produktion/teknikstöd beroende på egna kvalifikationer

Det finns alltså goda möjlighet att anpassa rollen något beroende på dina intressen och kvalifikationer, men ditt huvudsakliga ansvar blir livestreaming och därmed förenliga uppgifter.

Tjänsten är på vårt fina kontor på Hälsingegatan i Stockholm. Vi arbetar oftast i Stockholmsområdet, men det förekommer produktioner även på andra platser i Sverige och utomlands. Fast lön enligt överenskommelse. Creo är medlem i Medieföretagen inom Almega och har kollektivavtal.

Creo är en del av H&H Group AB, http://www.halvarssongroup.com, som består av elva byråer med totalt 370 medarbetare. Creo omfattar även varumärket Unreel och omsätter 2017 ca 55 MSEK med över 40 medarbetare.

Vänligen maila ansökan med cv, referenser och löneanspråk till teknikchef kalle.wallin@creo.se.

Läs mer om oss på creo.se