Creo söker PHP-utvecklare

Nu behöver vi förstärka vårt digitala team med en vass PHP-utvecklare. Vi kan erbjuda en spännande arbetsplats där du får stora möjligheter att påverka slutresultatet och där du får arbeta med några av Sveriges största bolag.

Som en del av Creo’s digitala team kommer du få arbeta i ett kompetent gäng bestående av sex personer med olika spetskunskap. VI kan erbjuda dig ett riktigt spännande arbete där du kommer arbeta med videoapplikationer och lösningar för digital distribution. Men framför allt kommer du arbeta med vår videoplattform Creo Video Manager. En riktigt spännande plattform som ständigt utvecklas med ny funktionalitet och möjligheter.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du har själv möjlighet att påverka din vardag och ansvara för din egen roll. Vi ser gärna att du är en driven och positiv person som älskar utmaningar och alltid strävar efter att utvecklas i din roll. Du bör kunna kommunicera väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du bör ha mycket bra kunskap inom: PHP, JavaScript, Versionshantering (GIT), MySQL/Aurora, Laravel/Lumen

Du har tidigare arbetat med: High availability/scalability systems, REST APIs, Apache

Det är bra om du tidigare arbetat med: Amazon Web Services (AWS), Moderna ramverk i JavaScript, exempelvis vue.js

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande sex mån. provanställning. Start omgående. Placering på vårt kontor på Hälsingegatan i Stockholm. Creo har kollektivavtal.

Maila din ansökan till andreas.lindqvist@creo.se

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi har 40 anställda och omsätter 50+ MSEK. Creo är en del av H&H Group, som i dag består av tolv byråer med totalt 400 medarbetare: Bysted, Comprend, Consilio, Creo Media Group, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Intellecta Corporate, Involve, Jung, Springtime och Tomorrow.

Läs mer om oss på creo.se