Prenumerera på
Creos nyhetsbrev

Namn

Företag

E-postadress

Skicka Stäng

Om oss

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi har 30 anställda, ett stort nätverk med frilansare och omsätter ca 40 MSEK.

Creo är en del av H&H Group, http://www.halvarssongroup.com, som i dag består av sju byråer med totalt 270 medarbetare: Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Springtime, Involve, Jung, Consilio International och Creo. Tillsammans erbjuder vi resurser och inspiration för de främsta experterna, kreatörerna och de bästa talangerna i vår bransch. 

Creo arbetar med svenska och internationella företag, myndigheter och organisationer och tar ansvar för hela processen från strategi och rådgivning kring innehåll och teknik till produktion och distribution - till alla skärmar.

Företaget är baserat i Stockholm, med exekutiva producenter, producenter, projektledare, fotografer, redigerare, tekniker och webbutvecklare, alla med många år i yrket. Det som främst skiljer oss från våra konkurrenter är vår erfarenhet, kompetens och storlek, som gör att vi kan ta alla typer av uppdrag med högsta kvalitet. Vi är medlem i arbetsgivarorganisationen Medieföretagen inom Almega och har kollektivavtal.

Vår mission är att våra kunder ska känna att vi ger dem bästa tänkbara hjälp hela vägen från idé till produktion och distribution.

Vår vision är att skapa hållbar kommunikation som gör skillnad.

Våra kärnvärden är:

Kreativitet. Förutsättningarna för innehåll och teknik utvecklas snabbt i vår bransch. Vi arbetar nära våra kunder och ser vilka behov och möjligheter som uppstår. Med vår nyfikenhet och kreativitet skapar vi nya produkter och tjänster.

Engagemang. Vi svarar direkt. Vi agerar direkt. Vi lägger ner vår själ och våra hjärtan i vår strävan att ge det bästa till våra kunder.

Kompetens. Vi har mycket stor erfarenhet av vårt yrke.


TIllbaka till startsidan