Creo söker front end-utvecklare

Creo digital arbetar med senaste tekniken, moderna ramverk och försöker alltid pusha utvecklingen framåt. Hur skapar man den bästa upplevelsen för användaren, oavsett om vi producerar en direktsändning online, årsredovisning, kampanjsajt, eller en play-kanal. Nu har du chansen att vara med och utveckla framtidens kommunikation och mediadistribution på webben.

Du kommer vara en del av ett mindre team som ger dig stora möjligheter att påverka vad vi gör och hur vi gör det, uppdragen kommer från några av Sveriges största bolag. Dina arbetsuppgifter är varierande och du har själv möjlighet att påverka din vardag och ansvara för din egen roll. Vi ser gärna att du är en driven och positiv person som älskar utmaningar och alltid strävar efter att utvecklas i din roll. Du bör kunna kommunicera väl i tal och skrift på både svenska och engelska, vara noggrann och strukturerad.

Du behöver ha goda kunskaper i HTML5, CSS och JavaScript.
Det är bra om du också har kunskaper i CSS-ramverk (helst Bootstrap), SASS, JavaScript-ramverk (helst Vue, annars Angular eller React) och API.
Extra meriterande är grunder i PHP, Laravel, MySQL, Photoshop, InDesign, Illustrator, Git/Bitbucket

Placering på vårt kontor på Hälsingegatan i Stockholm. Fast lön enligt överenskommelse. Creo har kollektivavtal.

Maila din ansökan till Andreas Korpelin Lindqvist, digitalchef. andreas.lindqvist@creo.se

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi har 40 anställda och omsätter 50+ MSEK. Creo är en del av H&H Group, http://www.halvarssongroup.com, som i dag består av tolv byråer med totalt 400 medarbetare: Bysted, Comprend, Consilio, Creo Media Group, Hallvarsson & Halvarsson, Hilanders, Identx, Intellecta Corporate, Involve, Jung, Springtime och Tomorrow.

Läs mer om oss på creo.se.